Vooruitblik: theater in maart

vr 8, za 9 & zo 10 mrt | Diverse tijden


Musical Evita is terug!

Brigitte Heitzer en René van Kooten spelen de hoofdrollen in een nieuwe en groots opgezette Nederlandse versie van de wereldberoemde musical Evita; hét meesterwerk van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber over de ambitieuze Eva Duarte, die het van tweederangs actrice tot machtigste vrouw van Argentinië schopte. Met hits als ‘Don’t Cry For Me Argentina’ en ‘You Must Love Me’.


"Indrukwekkend" (Algemeen Dagblad ★★★★★)

"Een ware ode" (Het Parool ★★★★★)

za 9 mrt | 20.00 uur | Try-out


Muziektheater over liefde, grenzen en moraal

Stefan Rokebrand (Chez Brood, Celblok H) en Jamie Grant (KLEM, LEEF!) spelen de gedoemde geliefden in het gloednieuwe toneelstuk Casablanca, geïnspireerd op de Hollywood-klassieker.


Het stuk van MATZER Theaterproducties verbindt het klassieke verhaal met de prangende actualiteit en reflecteert hierop. Spelen Stefan en Jamie dit stormachtige liefdesverhaal zoals het ooit is geschreven? Of neemt hun verhaal een andere wending?

zo 3 mrt | 14.30 uur


Gewone helden zijn ook super

Het Laagland komt met Gewoon Held (8-99 jr); een heldenvoorstelling waarin vier superhelden er helemaal klaar mee zijn. Ze gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af.


Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. De vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Dat je niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt en kunt: super! Maar de overgang valt nog niet mee. Een jampotje niet open krijgen, dat is toch gênant. En falen? Doodeng! Stukje bij beetje ontdekken ze waarom jezelf zijn zo moeilijk is.

di 5 mrt | 20.00 uur


Introdans danst Sidi Larbi Cherkaoui

Vorig seizoen mochten we zijn sterchoreografieën bewonderen in de voorstellingen 5***** van Introdans en de uitverkochte show Sutra.


Nu is de internationaal toonaangevende choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui terug! Introdans voert in Leve Larbi drie bijzondere choreografieën van de toonaangevende dansmaker uit; 'Loin', 'Orbo Novo' en 'Pure'.

do 21 mrt | 20.00 uur


Van ontroerend tot hilarisch

Paul de Leeuw komt terug naar de Agnietenhof en wel met VETTE PECH! Dat heb je zeker als Feyenoord-fan met kinderen die voor Ajax zijn of als je vader Ruud Gullit koopt, maar je geen geld leent voor een autootje.


De cabaretier zorgt tijdens een ontspannen avond uit weer voor de nodige afwisseling tussen hilariteit, ontroering, verhalen, liedjes en verzoeknummers die wel of niet gehonoreerd worden.

za 16 mrt | 20.00 uur


Zonder blikken of blozen je hart ondersteboven

Achter de naam Clean Pete gaan de tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven schuil, die op hun eerste twee albums ‘Al zeg ik het zelf’ (2014) en ‘Aan het licht’ (2015) frisse, verhalende Nederlandstalige popliedjes lieten horen.


Op het onlangs verschenen ‘Afblijven’ worden de zussen bijgestaan door een lekker rockende ritmesectie. Liedjes die zonder blikken of blozen je hart ondersteboven hangen en waarin het leven in al zijn tweeslachtigheid bezongen wordt.