Filmprogramma februari

di 5 feb | 10.30 uur

Mary Queen of Scots (filmochtend)

Mary Queen of Scots vertelt het verhaal over het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart. Het scenario van de film is geschreven door Beau Willimon, die eerder de serie House Of Cards maakte. 

di 5 & wo 6 feb | 20.30 uur

Wildlife

Onder anderen Carey Mulligan en Jake Gyllenhaal spelen de hoofdrol in dit ijzersterke regiedebuut van acteur Paul Dano naar het gelijknamige verhaal van topauteur Richard Ford.


"Een licht ontvlambare kijk op onze tijd." (NRC ★★★★)

"Prachtig sober en ingetogen familiedrama." (Trouw ★★★★)

di 12 & wo 13 feb | 20.30 uur

Woman at War

Deze Oscarinzending van IJsland gaat over Halla, die heimelijk in haar eentje een oorlog voert tegen de lokale aluminiumindustrie. Een film vol met spanning, humor, muziek én prachtige beelden van IJsland.

do 14 feb | 20.00 uur (film & literatuur)
di 26 & wo 27 feb | 20.30 uur

Das schweigende Klassenzimmer

Das schweigende Klassenzimmer is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen en het indrukwekkende gelijknamige boek van Dietrich Garstka. Het vertelt over een protest van een schoolklas in Oost-Duitsland in 1956, dat verstrekkende gevolgen voor hen heeft..

zo 17 feb | 11.00 uur

Edie (Ontbijtfilm)

Edie is een heerlijk avontuurlijke feelgoodfilm vol humor, die zich afspeelt in de adembenemende Schotse hooglanden. Met in de hoofdrol de geliefde Britse actrice Sheila Hancock.

zo 17 feb | 13.00 uur

De Fabeltjeskrant (4+)

HATSIKIDEE, na vijftig jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! Volg de avonturen van onder anderen Juffrouw Ooievaar, Bor de Wolf, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever tijdens hun strijd in de Grote Dierenbos-spelen.

di 19 & wo 20 feb | 20.30 uur

Stan & Ollie

Het waargebeurde verhaal van Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy.


"Eerlijk, teder en aandoenlijk eerbetoon." (AD ★★★★)

vr 22 feb | 20.30 uur

The Extraordinary Journey of The Fakir

Een heerlijk komische film over Ajatashatru Lavash Patel, die al zijn hele leven mensen voor de gek houdt met zijn straatmagie en fakir-stunts. Met in de hoofdrol Bollywoodvedette Dhanush.

FILM EN... heerlijk eten!

In de Agnietenhof kun je naast film ook genieten van de extra's die het restaurant te bieden heeft.


Filmhap

Op dinsdag- en woensdagavond serveren wij naast het à la carte-menu ook een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Je kunt de Filmhap tot 19.30 uur bestellen. Wij zorgen ervoor dat je om 20.30 uur in de zaal zit.


Reservere
n

Dat kan tegelijkertijd met je kaarten voor de film. Heb je al kaartjes? Dan kun je alsnog online reserveren, bellen naar de kassa op 0344 673 500 of op de dag zelf na 16.00 uur op 0344 673 575.