Vooruitblik: theater in januari

wo 9 jan | 20.00 uur


Genoeg nu over jou!

Als de dochter des huizes haar man verliest, is niet duidelijk wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder.


Genoeg nu over jou! is een bitterzoete komedie, waarmee actrice Ingeborg Elzevier (82) haar zestigjarig toneeljubileum viert. Elzevier wordt geflankeerd door Annick Boer, die vorig seizoen schitterde in de zwarte komedie Aquari­um, en de immer innemende en indrukwekkende Peter Tuinman.

za 12 jan | 20.00 uur


Johan Goossens "eerlijk, grappig en ontroerend." (NRC ★★★★)

Johan Goossens komt met Vlam, dat unaniem lovende reacties heeft ontvangen. "Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik proberen te doorbreken."


Een show over seks en over schaamte. Over man-vrouw verhoudingen. Over homo’s en hetero’s en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol vieze verhalen en mooie liedjes.

wo 23 jan | 20.00 uur


Het ultieme vriendinnenuitje met de Powervrouwen

Cola bij het ontbijt, kattenfilmpjes, de Spice Girls, Keeping up with the Kardashians; allemaal hebben we onze Guilty Pleasures, die het leven stiekem een stuk vrolijker maken.


Dus waarvan kun je meer genieten dan een theaterprogramma waarbij je ongegeneerd mag meezingen met liedjes van de Backstreet Boys, George Baker of operanummers als ‘Nessun Dorma’? Tel daar doldwaze acts bij op en je snapt dat je hier met je vriendinnen bij wilt zijn.

do 24 jan | 20.00 uur


Sprankelende dansvoorstelling met live muziek

BROOS is een sprankelende dansvoorstelling over ouderdom, jeugd, de breekbaarheid van het leven en het verglijden van de tijd.


Conny Janssen Danst toont ons de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. In een mozaïek van vertellingen ervaren we de hartenklop van diverse momenten in de tijd.