Filmprogramma december

di 4 dec | 10.30 uur (filmochtend)
di 18 & wo 19 dec | 20.30 uur

The Wife

Actrice Glenn Close werd al zesmaal genomineerd voor een Oscar, maar won er nooit een. Haar alom geprezen, indringende spel in The Wife - waarin ze een vrouw speelt die haar eigen talenten en dromen opzijzet voor de succesvolle literaire carrière van haar man - zou daar heel goed verandering in kunnen brengen.

di 4 & wo 5 dec | 20.30 uur

Mary Shelley

Ze zal voor altijd herinnerd worden als de vrouw die Frankenstein bedacht. Maar het levensverhaal van Mary Shelley in het 18e eeuwse Londen - en de schepping van haar onsterfelijke monster - is misschien wel net zo buitengewoon als haar fantasie.

di 11 & wo 12 dec | 20.30 uur

Girl

Tijdens het Filmfestival van Cannes werd de film Girl beloond met een minutenlang durende staande ovatie en diverse prijzen. Een pakkend en trefzeker verhaal over een 15-jarig meisje, geboren als jongen, die tracht haar carrière als ballerina te verwezenlijken.

do 13 dec | 20.00 uur (film & literatuur)

Beautiful Boy

Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zoon, gebaseerd op de memoires van journalist David Sheff. Wanneer de zoon worstelt met een verslaving, doet zijn vader alles om hem te helpen. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden?

Kerstfilmweekend

vr 28 dec | 20.30 uur

The Girl in the Spider's Web

Lisbeth Salander, het bekende personage uit de populaire Millennium boekenreeks gecreëerd door Stieg Larsson, keert terug! Golden Globe winnaar Claire Foy (The Crown) speelt Salander en Sylvia Hoeks heeft met deze film haar tweede Hollywoodrol te pakken. 

za 29 dec | 20.30 uur

The Kindergarten Teacher

Lisa is kleuterjuf, maar koestert ambities als dichter. Wanneer ze ontdekt dat haar vijfjarige leerling Jimmy een bijzondere gave met poëzie heeft, laat dit haar niet meer los. Maar haar fascinatie wordt al snel een obsessie die haar carrière en familieleven in gevaar brengt.

zo 30 dec | 11.00 uur

Becoming Astrid (ontbijtfilm)

Astrid Lindgren maakte op jonge leeftijd een gebeurtenis mee die haar diep trof. Ze volgde haar hart en schreef fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous. Een prachtige film over een van de meest inspirerende en geliefde schrijfsters van dit tijdperk, die met conventies durfde te breken.

Tipje van de sluier

Filmprogramma januari & februari - MidWinter Filmweekend

za 5 jan | 20.30 uur

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Ook brengt de film Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl in beeld, wat bijna leidde tot een vroegtijdig einde van de band.

zo 6 jan | 10.00 uur

Buurman & Buurman Winterpret! (4+)

De winter kan superleuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op.

FILM EN...

In de Agnietenhof kun je naast film ook genieten van de extra's die het restaurant te bieden heeft.


Filmhap

Op dinsdag- en woensdagavond serveren wij naast het à la carte-menu ook een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Je kunt de Filmhap tot 19.30 uur bestellen. Wij zorgen ervoor dat je om 20.30 uur in de zaal zit.


Reserveren

Dat kan tegelijkertijd met je kaarten voor de film. Heb je al kaartjes? Dan kun je alsnog online reserveren, bellen naar de kassa op 0344 673 500 of op de dag zelf na 16.00 uur op 0344 673 575.