Theatertips

Naast klassieke concerten en opera’s bieden we nog veel meer voorstellingen in andere genres. We zetten een aantal theatertips op een rij.

Introdans

Gekkigheid (6-99 jr)


vr 26 okt | 19.30 uur

Samen met uw (klein)kind naar Introdans? Gekkigheid is voor iedereen vanaf 6 jaar en zoals de titel al zegt zit deze voorstelling bomvol gekkigheid. Met slapstickachtige scènes, een stoelendansscène, magische filmbeelden en een ontroerende liefde.

Perla Batalla zingt Leonard Cohen


vr 9 nov | 20.00 uur

De Amerikaanse zangeres Perla Batalla werkte jarenlang als achtergrondzangeres bij Leonard Cohen. In dit concert zingt ze nummers als ‘Suzanne’, ‘Bird On A Wire’, ‘So Long Marianne’ en natuurlijk ‘Hallelujah’. Met uniek beeldmateriaal, mooie anekdotes en haar warme stem geeft ze verse adem aan de onsterfelijke songs.

Marcel de Groot gaat DOOR


za 10 nov | 20.00 uur

Na de lovend ontvangen voorstelling #HELD en een nominatie voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs gaat Marcel de Groot DOOR. Nieuwe liedjes, (stok)oude liedjes, een verhaal, enkele anekdotes: Marcel brengt het allemaal even charmant, met onderkoelde humor en natuurlijk zijn prachtige donkerbruine stem.

Tania Kross zingt van Bach tot Beyoncé


za 8 dec | 20.00 uur

“Klassiek en pop kunnen prima samen op een podium”, aldus Tania Kross. Aan de hand van composities uit de afgelopen 850 jaar vertelt ze over haar liefde voor muziek in alle vormen: Barok, klassiek, romantiek, opera, jazz, blues, soul, heavy metal, funk én hiphop!

Strafrechtadvocaat Spong vertelt over zijn leven en carrière


za 24 nov | 20.00 uur

In Vertrouwen is een bijzonder theatercollege, waarin Mr. Gerard Spong vertelt over zijn leven en carrière als een van Nederlands meest vooraanstaande strafrechtadvocaten. Hij geeft een inkijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken aan de hand van geruchtmakende moord-, zeden- en fraudezaken.

Another Kind of Blue


wo 12 dec | 20.00 uur

In Flirt with Reality worden moderne dans en techniek gecombineerd. Choreograaf David Middendorp neemt u mee op een reis, waar dansers in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door gevoel en fantasie en dansende drones u een andere realiteit laten ervaren. Een flirt met de werkelijkheid.