Openingstijden kassa Agnietenhof

Maandag t/m vrijdag: 12.00 - 16.00 uur

Zaterdag: 14.00 - 16.00 uur


We zijn ook altijd een uur voor aanvang van een voorstelling en een half uur voor aanvang van een film geopend.


Vanaf heden zijn theater- en filmkaarten ook te koop bij de balie in Zinder (alleen PIN).

Parkeren

Je kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort, bij cultuurgebouw Zinder. Camera’s registreren je kenteken bij het in- en uitrijden. Je krijgt dan ook geen kaartje. Tot 01.00 uur kun je de parkeergarage inrijden. Uitrijden kan altijd. Na 22.00 uur parkeer je in Tiel gratis.

Betaalautomaat

Bij terugkomst voer je (na 01.00 uur) je kenteken in op het scherm naast de deur om deze te openen. Vervolgens voer je nogmaals je kenteken in op de blauwe betaalautomaat en krijg je te zien hoeveel je moet betalen. Het is dus belangrijk om je kenteken te onthouden.


Je kunt vanaf 17.30 uur ook vooraf betalen bij de rode parkeerautomaten. Je betaalt een vast bedrag van € 3,50 voor de gehele avond. Betalen kan alleen met een bankpas.

Mobiel parkeren

Voorkom een rij voor de parkeerautomaat en betaal met een mobiel parkeren app! Meld je aan bij apps als ParkMobile of YellowBrick en installeer de app op je telefoon. De parkeertijd start je door te bellen, sms’en of gebruik te maken van de app. De parkeercode is 4002. Vergeet je niet af te melden zodra je de parkeergarage verlaat.